غذای تایلندی با مرغ و میگو

 طرز تهیه غذاهای تایلندی, درست کردن غذاهای تایلندی

درست کردن غذای تایلندی

روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو

پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید.

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :

مواد لازم برای غذای تایلندی :

 رشته فرنگی برنجیحدود 250 گرم
 سس ماهی 3 قاشق غذاخوری
 سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
 سس ورستر شایر 1 قاشق غذاخوری
 سس چیلی سیر (سامبل اولک) 2 قاشق چایخوری
 شکر 2 قاشق غذاخوری
 روغن بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
 سیر6 حبه
سینه مرغ بدون استخوان450 گرم
میگوی تازهنصف پیمانه
فلفل قرمز تندنصف قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد
جوانه لوبیا2 فنجان
پیازچه5 عدد
گشنیز خرد شده1 فنجان
لیموترش سبز3 عدد
بادام زمینی بو داده درشت خرد شدهیک چهارم فنجان

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :

رشته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود 10 دقیقه با آب جوش بپوشانید. بعد از 10 دقیقه آبکشی کنید و کنار بگذارید.

READ  طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرغ را به مکعب های 1 سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را جدا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.

روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.

مخلوط سس را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتبا هم بزنید.

رشته های برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و 1/2 فنجان گشنیز را هم بزنید.

غذای تایلندی با مرغ و میگو,پخت غذاهای تایلندی

طرز تهیه غذای تایلندی

آن را هم بزنید و یک دقیقه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی ظرف بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.

READ  طرز تهیه كيک ليمو ترش

روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی رشته ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.

روش درست کردن غذاهای تایلندی, طرز درست کردن غذاهای تایلندی

غذای تایلندی با مرغ و میگو

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ی سیتان وگان

  سیتان و وگان چیست؟ دستور تهیه سیتان وگان سیتان اغلب، به عنوان “گوشت گیاهی” …