طرز تهیه ی خورش ترشه سماق مازندرانی

 خورشت ترشه سماق, درست کردن خورشت ترشه سماق

طرز پخت خورشت ترشه سماق

روش پخت خورش ترشه سماق

خورشت ترشه سماق از خورشت های ترش و خوشمزه ی شمالی است. اگر علاقه به غذاهای ترش دارید به شما پیشنهاد می کنم.

طرز تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی :

مواد لازم خورش ترشه سماق برای حدودا 4 نفر :

 سینه مرغ3 عدد
 * سبزی خورشتی یا سبزی شمالی 500 گرم
 پیاز بزرگ1 عدد
 لوبیا قرمز1 فنجان
 آبغوره1 فنجان
 سماق 5 قاشق غذاخوری
 غوره1 فنجان
 سیر 4 حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

* سبزی این خورشت سبزی مرغ ترش شمالی است اما در صورتی که در دسترس نباشد از سبزی قرمه استفاده کنید.

طرز تهیه ی ترشه سماق:

مرغ ها را با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. لوبیا قرمزهای خیس خورده را با مقداری آب نیم پز کنید و آب آن را دور بریزید. سپس پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. مرغ ها را به آن اضافه کنید و تفت بدهید زمانی که مرغ ها کمی طلایی شدند. در همین حین سبزی ها را با مقداری روغن تفت بدهید. سیرهای رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. اکنون سماق اضافه کنید و کمی تفت بدهید. مراقب باشید نسوزند.

READ  طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

سبزی های تفت داده شده را به آن اضافه کنید. و لوبیای نیم پز شده را به همراه غوره و آبغوره اضافه کنید. چاشنی این خورشت آبغوره است. اگر غوره ندارید میزان آبغوره را کمی بیشتر کنید.

نمک را به آن اضافه کنید و آب بریزید و پس از جوشیدن شعله را کم کنید. تا خورشت با حرارت کم بپزد و جا بیفتد و روغن بیاندازد.

برنج را دم کنید و به همراه خورشت ترشه سماق و سالاد میل کنید.

خورش ترشه سماق,طرز تهیه خورشت ترشه سماق

طرز تهیه خورش ترشه سماق مازندرانی

نکاتی برای تهیه ی خورشت ترشه سماق :

سبزی این خورشت همانند خورشت قورمه سبزی شامل (تره 150 گرم تره + 150 گرم جعفری + 100 گرم گشنیز + 50 گرم اسفناج + 50 گرم شنبلیله) است، البته اصل این غذا با سبزی معروف شمال ( سبزی مرغ ترش ) تهیه می شود ولی اگر در دسترس ندارید از ترکیب سبزی های بالا استفاده کنید.

 از سماق بیش از اندازه استفاده نکنید زیرا خورشت شما را تلخ می کند.

READ  طرز تهیه عصاره بلدرچین برای بیماران کرونایی

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه میگوی سیر و عسل

  روش پخت میگوی سیر و عسل میگوی سیر و عسل برخلاف سایر گوشت ها …