طرز تهیه کیک ارده و کنجد

طرز تهیه کیک ارده و کنجد

  d8 b7 d8 b1 d8 b2  d8 aa d9 87 db 8c d9 87  da a9 db 8c da a9  d8 a7 d8 b1 d8 af d9 87  d9 88  da a9 d9 86 d8 ac d8 af طرز تهیه کیک ارده و کنجد

 

مواد لازم برای کیک ارده و کنجد :

آردیک و یک چهارم پیمانه
 شکریک پیمانه
 تخم مرغ 3 عدد
اردهنصف پیمانه
شیرنصف پیمانه
کنجدنصف پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
وانیلچند قطره
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه کیک ارده و کنجد :

فر را روی 180 درجه روشن کنید. آرد را همراه بکینگ پودر الک کنید. کف قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید و روی آرد حدود 1 قاشق کنجد بپاشید. یا می توانید کاغذ روغنی انداخته با چند قطره روغن چرب کنید و بعد روی کاغذ روغنی کنجد بپاشید.

 

زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و با همزن بزنید تا از ظرف نریزد. زرده را همراه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع و شیر را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. ارده را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا همزن را کنار گذاشته سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا کفگیر دورانی مخلوط کنید.

READ  بیوگرافی علیرضا استادی

 

در آخر آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کرده باز هم به صورت دورانی مخلوط کنید. زیاد هم نزنید که پف کیک کم نشود. مواد را داخل قالب ریخته روی کیک کاملا کنجد بپاشید. قالب را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کرده اید قرار دهید. زمان پخت این کیک حدود 50 دقیقه است بعد از 50 دقیقه یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگر مواد به آن چسیبد اجازه بدهید 10 دقیقه دیگر بپزد. کیک ارده از کیک های بسیار لذیذ است حتما امتحان کنید.

 

نوشته طرز تهیه کیک ارده و کنجد اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

جشن سال نو در چین بدون ترس از کرونا

 جشن سال نو میائو در چین بدون ترس از کرونا و با خیال راحت در …