طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر

 طرز تهیه کتف و بال مرغ سوخاری, نحوه ی پخت کتف و بال مرغ

طرزتهیه کتف و بال برشته در فر

کتف و بال مرغ در فر

برای پخت کتف و بال روش های مختلفی وجود دارد. در این مطلب یک روش پخت کتف و بال در فر را آموزش می دهیم.

طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر :

مواد لازم برای تهیه ی بال مرغ ترد :

 آرد یک سوم فنجان
 پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر1 قاشق چاخوری
نمکبه مقدار لازم
 فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
 فلفل کاین یک چهارم الی نصف قاشق چایخوری
 کره3 قاشق غذاخوری
کتف و بال مرغ10 عدد

طرز تهیه بال مرغ ترد در فر :

کتف و بال ها را کاملا تمیز بشویید و اجازه بدهید آب آن ها کاملا کشیده شوند. سپس فر را روشن کنید و روی دمای 210-220 درجه قرار بدهید.

آرد، پودر پاپریکا، نمک و پودر سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در یک کیسه پلاستیکی با تکان دادن کاملا ترکیب کنید.

پس از ترکیب شدن کتف و بال ها را به مخلوط آرد اضافه کنید. و خوب زیر و رو کنید. تا به آرد آغشته شوند.

READ  طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با ماهی

داخل سینی فر کاغذ فویلی پهن کنید و روی آن کره ی ذوب شده بریزید. سپس بال ها را روی آن بچینید.

اجازه بدهید 30 دقیقه بپزند و باز آن ها را برگردانید و اجازه بدهید 30-40 دقیقه دیگر بپزند. کتف و بال ها باید کاملا مغز پخت شوند. در این روش آن ها سوخاری می شوند.

کتف و بال مرغ,طرز تهیه کتف و بال مرغ

طرز پخت کتف و بال برشته در فر

نکاتی برای تهیه کتف و بال برشته در فر :

برای برشته شدن آن ها نیازی به اضافه کردن کره روی آن ها نیست زیرا کتف و بال با پوست است و خودش روغن دارد.

 مدت زمان پخت به دما و حرارت فر شما بستگی دارد. دقت کنید زمانی که مغز پخت شد و ترد شد آن زمان فر را خاموش کنید. اگر زودتر شد مدت زمان کمتری قرار بدهید و اگر نپخته بود مدت بیشتری به آن اجازه بدهید تا بپزد.

 

منبع: بیتوته

READ  طرز تهیه خلال پوست پرتقال

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با ماهی

غذای رژیمی با ماهی طرز تهیه غذای رژیمی بسیار خوشمزه با ماهی انواع غذای رژیمی …