طرز تهیه چانا ماسالا

 درست کردن چانا ماسالا, مواد لازم برای چانا ماسالا

چانا ماسالا غذای وگان

روش پخت چانا ماسالا

چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.

طرز تهیه چانا ماسالا:

مواد لازم برای چانا ماسالا :

 روغن نباتی1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده2 عدد
 سیر خرد شده 1 حبه
 گشنیز آسیاب شده1 قاشق غذاخوری
 زیره آسیاب شده2 قاشق چایخوری
 فلفل دلمه ای آسیاب شدهنصف قاشق چایخوری
 پودر زردچوبه1 قاشق چایخوری
 گوجه فرنگی خرد شده 6 قاشق غذاخوری
آب1 فنجان
نخود پخته شده2 فنجان
زیره بو داده2 قاشق چایخوری
پودر آمچور1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا1 قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
آب لیموترشنصف لیموترش
فلفل تند خرد شده1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده2 قاشق چایخوری

طرز تهیه چانا ماسالا :

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 دقیقه.

READ  طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید. و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید.

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.

طرز تهیه چانا ماسالا,طرز پخت چانا ماسالا

طرز درست کردن چانا ماسالا

نکاتی برای چانا ماسالا:

در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.

 می توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با ماهی

غذای رژیمی با ماهی طرز تهیه غذای رژیمی بسیار خوشمزه با ماهی انواع غذای رژیمی …